top of page

Vezető támogató és egyéni coaching 

Ha ön csoportvezető, középvezető, felsővezető, vállalkozását viszi - avagy még csak készül erre a szerepre, ez az oldal önnek szól.

 

A vezetői szerep sok olyan saját erőforrást kíván, amely megerősítésében, tudatosításában, fejlesztésében a coach segíteni tudja önt.

 

A coach nem oldja meg a vezetők problémáit, de segít megtalálni a megoldáshoz vezető első lépéseket. Az úton ön szükséglete alapjánkésőbb is tudja önt segíteni.

 

A coaching A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) szerint:

A professzionális coaching olyan szakmai kapcsolat, amely abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletében, akár a munkájában vagy a szervezetben, ahol dolgozik.

A folyamat során az ügyfél elmélyíti tudását, növeli teljesítményét, és mindezek eredményeként javul az életminősége. 

A vezetői coaching célja a vezető eredményességének elősegítése, a vezető szakmai és személyes továbblépésének támogatása.

 

A megvalósítás során rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelőhöz, a megvalósítandó célhoz. Ezért ingyenes első konzultációt ajánunk fel.

Lehet, hogy az speciális VIP csomagunk az ön számára is ideális megoldás lehet - erről információt személyes érdeklődés esetén tudunk adni.

 

Módszertan:

Lemma coaching módszertan - Wiesner Edit

 

Az egyéni coaching témája lehet:
- életvezetési dilemma
- életpálya-és karrierdöntések
- kommunikációs fejlesztés
- vezetőfejlesztés
- vállalkozásfejlesztés

 

Kapcsolatfelvétel
 

Ajánlatot minden esetben a feladatra szabottan adunk: Kapcsolat

bottom of page